Social Media

Wie ontmoet u bij Salon Finique

Miranda TripMijn naam is Miranda en op 1 januari 2015 heb ik de deuren geopend van Salon Finique, mijn nieuwe salon aan de Geert Grootestraat 3 in Zwolle.

Als tiener wist ik al snel dat ik graag met mensen wou werken, en er plezier uit haalde om ze ‘mooi’ te maken. Daarom ben ik na mijn middelbare schoolperiode begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Na het afronden van deze opleiding ben ik gaan werken bij een schoonheidssalon in Zwolle. Daar heb ik mezelf door de jaren ontwikkeld tot een allround professional, mede door het volgen van de opleidingen pedicure en visagie.  De opleiding pedicure heb ik daarnaast uitgebreid met de specialisaties diabetische voet en reumatische voet.

Ondanks de vele plezierige jaren vond ik het tijd om op eigen benen te staan en de stap te zetten een eigen salon te beginnen.

Ik vind het leuk om mijn klanten advies en volledige aandacht te geven. Mensen moeten zich door mijn betrokkenheid op hun gemak voelen zodat ze in alle rust kunnen genieten van hun behandeling en met een goed en mooi gevoel de deur uit gaan. Dit is na 13 jaar nog steeds mijn passie en hier haal ik dagelijks nog ontzettend veel plezier uit.  

Ik hoop nog jaren van mijn mooie beroep te mogen genieten in mijn eigen salon:
Salon Finique!

 

Miranda

 

Terug naar boven
Nieuws
Partners

VolgOnsOpFacebook

MAQUIS IMPORT