Social Media

Make-up

Make-up moet bij u passen en u moet er zich prettig bij voelen. Dat maakt het kiezen van make-up erg persoonlijk omdat ieder gezicht uniek is.

Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk om hier tijd aan te besteden. Als u zich hierin herkent, dan is een persoonlijk make-up advies interessant voor u. Ik houd bij het aanbrengen van make-up rekening met de contouren van uw gezicht, uw huidkleur en uiteraard met uw smaak en voorkeuren.

Dag make-up

Dag make-up geeft als het goed is aangebracht een natuurlijke en harmonieuze uitstraling. Het aanbrengen doen de meesten iedere ochtend zelf, maar soms is er goede reden om dag make-up door iemand anders aan te laten brengen. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke dagen of afspraken zoals een sollicitatiegesprek, een presentatie of bijvoorbeeld een receptie.

Daarnaast willen sommige mensen wel eens iets anders proberen, maar durven of kunnen dat zelf nog niet goed uitvoeren. Alle wensen zijn in overleg bespreekbaar en ik voorzie u graag van persoonlijk advies.

Avond make-up

Avond make-up heeft vaak een wat chiquer karakter dan dag make-up. Wilt u de show stelen tijdens een avondje uit of een speciale gelegenheid? Laat mij een prachtige avond-make-up aanbrengen om de avond nog geslaagder te maken.

Over het algemeen wordt een avond make-up iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Zo is de foundation er speciaal voor geschikt om de hele (feest)avond perfect te zitten. De oog make-up is meestal iets nadrukkelijker dan bij de dag make-up, maar er wordt nog steeds nadrukkelijk rekening gehouden met de contouren van uw gezicht, uw huidkleur en uiteraard met uw smaak en voorkeuren.

Bruidsmake-up

Op je bruiloft wilt u er natuurlijk stralend en adembenemend uitzien. Daar hoort een sprekende en natuurlijke bruidsmake-up bij, die professioneel op jou is afgestemd en de hele dag blijft zitten. Ik verzorg daarom ook graag uw bruidsmake-up.

Voor de beslissing over de definitieve bruidsmake-up doen we eerst een proefmake-up en bespreken we eerst wat uw wensen zijn en wat we kunnen doen op de dag zelf. Tijdens een proefmake-up spreken we door wat uw wensen zijn en hoe dit gaat op de dag zelf. We bekijken het huidtype en welke bruidsmake-up het mooiste bij de bruidsjurk en de overige styling past.

Op de trouwdag kom ik langs en zet ik de bruidsmake up, zoals we dit tijdens de proefsessie hebben afgestemd. Daarnaast kunnen familieleden, vriendinnen en bruidsmeisjes vanzelfsprekend ook gebruik maken van mijn diensten op de trouwdag. Het opmaken gebeurt in overleg en wordt aan de kleding aangepast.

 


Terug naar boven
Nieuws
Partners

VolgOnsOpFacebook

MAQUIS IMPORT