Social Media

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Iedere huid is uniek en een gezonde huid is een kostbaar bezit. Uw huid verandert het hele jaar door seizoensgebonden en emotionele factoren, maar ook door de jaren heen. Bij Salon Finique begrijpen wij dat uw huid consequent verzorgd dient te worden om het in conditie te krijgen en te houden.

Regelmatige gezichtsbehandelingen zijn er op gericht om uw huid in een staat van perfecte gezondheid en veerkracht te krijgen, zorgen er voor dat uw huid elke kans in de strijd tegen veroudering en UV-schade aan kan en dragen bij aan de gezondheid van uw huid.

Salon Finique biedt u een uniek totaalconcept voor een duurzame huidverbetering. Met verschillende behandeltechnieken zorg ik voor een compleet op maat gemaakte gezichtsbehandeling, die afgestemd wordt op uw individuele omstandigheden en behoeften op dat moment.

Ik gebruik een geselecteerde mix van cosmeceuticals, die bijdragen aan het verbeteren van uw huid op cellulair niveau. Dit verhoogt de celvernieuwing en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van uw huid voor een mooiere, gladde en gezonde huidstructuur en uitstraling.

 

Terug naar boven
Nieuws
Partners

VolgOnsOpFacebook

MAQUIS IMPORT